Despre noi | Sitemap | Contact

Chimica-Real-Estate.ro Chimica Real Estate - Facility and Property Management

 
Despre noi Proprietati si Bunuri Propuneri Parteneri Contact GDPR

Despre noi

      SC CHIMICA REAL ESTATE S.R.L. a luat fiinta in 2012, fiind o societate cu capital integral privat romanesc. Domeniul principal de activitate al societatii fiind tranzactiile imobiliare.

       Decizia de patrundere pe piata imobiliara a fost luata in urma unor studii de piata aprofundate, prin care a fost posibila identificarea unor nise neexploatate, ce ar fi trebuit sa confere sustenabilitate cresterii si dezvoltarii unei pietei imobiliare mature.

       Obiectivul nostru principal este sa elaboram solutii pentru un plus de stabilitate al pietei imobiliare locale, prin asigurarea unui cadru profesional necesar incheierii tranzactiilor imobiliare si financiare.

       Dorim creearea a 2 parcuri industriale (cu toate beneficiile oferite de Legea parcurilor industriale), pentru care ne aflam in plin process de agreere din partea Ministerului Dezvoltarii, parcuri in care dorim sa atragem investitori locali si straini, aflati in proces de relocare sau alocare de investitii noi.

       Parcul industrial CHIMICA 1 va fi amplasat pe actuala platform ind Chimica Orastie, care cuprinde 30 de HA de teren cu toata infrastructura prezenta si cu unele constructii deja in fuctiune si cu altele pe care dorim sa le inlocuim cu unele noi.

       Parcul CHIMICA 2 va fi amplasat pe DN SIBIU-DEVA, pe o locatie de 14 HA aflata de o parte si de alta a drumului national mentionat aflat de asemenea extrem de aproape de autostrada nou construita SIBIU-DEVA-ARAD.
Curs Valutar BNR
2019-01-21
1 EURO = 4.7081 LEI
1 USD = 4.1377 LEI
Ne gasiti si pe ...
 
Abonare newsletter
Nume
E-mail
Cond nou

introduceti codul alaturat
www.chimica-real-estate.ro / Despre noi
Copyright Chimica Real Estate. Toate drepturile rezervate. dev by StaHo